Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

9 estetik bile yetmedi: 11 yıllık firar işçi servisinde noktalandı

Bursa’da 2011 yılında işlenen bir cinayetin ardından sırra kadem basan ve tanınmamak için tam 9 kez estetik ameliyat geçiren firari zanlı, polisin titiz takibiyle yakalandı. Kardeşinin kimliğini kullanarak İzmir’de kendine yeni bir hayat kuran ve yıllarca mobilya işçisi olarak çalışan zanlının 11 yıllık kaçışı, bindiği işçi servisinde son buldu.

Bursa’da 2011 yılında işlenen bir cinayetin ardından sırra kadem basan

Otostopla kaçtı, bambaşka biri oldu

Olay, 11 yıl önce Bursa’da bir gazinoda meydana geldi. Güvenlik görevlisi olarak çalışan A.K., patronuyla birlikte bir kişiyi tasarlayarak öldürdükten sonra kayıplara karıştı. Hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen A.K., cinayet sonrası otostop çekerek İzmir’e kaçtı. Polisin peşini bırakacağını düşünen zanlı, bu süreçte kardeşinin kimliğini kullandı ve tanınmamak için yüz hatlarını değiştirecek 9 ayrı estetik operasyon geçirdi.

Yüzlerce saatlik kamera kaydı incelendi

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri, tozlu raflardaki dosyayı yeniden açarak teknik ve fiziki takip başlattı. Yüzlerce saatlik güvenlik kamerası görüntüsünü saniye saniye inceleyen ekipler, şüphelinin estetikle değişen yüzüne rağmen İzmir’de bir mobilya atölyesinde çalıştığını tespit etti.

Servis aracında kıskıvrak yakalandı

Günlerce süren takibin ardından operasyon için düğmeye basıldı. Her sabah düzenli olarak işçi servisine bindiği belirlenen A.K., polisin gerçekleştirdiği şok baskınla servis aracında kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen “yeni yüzlü” katil zanlısı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.>>>İHA