Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal medya paylaşımına göre, özel evlat Fatih’in ve ailesinin en büyük isteği, Fatih’in yemeğini kendi başına yiyebilmesi ve ellerini özgürce kullanabilmesiydi. Bu anlamlı dileğe kayıtsız kalmayan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Sayın Kübra Güran YİĞİTBAŞI’nın destekleriyle, İl Emniyet Müdürü Sayın Ahmet Birtan EROL ve eşi Sayın Nurten EROL Hanımefendi, Fatih’in fizik tedavi sürecinin başından itibaren ailenin yanında yer aldı.
Korel Thermal Resort Clinic & SPA’da başlayan fizik tedavi süreci boyunca Fatih’in gösterdiği azim ve kararlılık, “İnançla, sevgiyle ve destekle hiçbir şey imkânsız değildir” mesajını bir kez daha hatırlattı. Fatih’in her gün biraz daha güçlendiği, her adımında bir umut yeşerdiği belirtildi.
Eğitim Hayatına Başladı
Tedavi süreci boyunca sadece bedenini güçlendirmekle kalmayan Fatih, aynı zamanda hayallerine giden yolda yeni bir kapı araladı: Açık Öğretim Ortaokuluna başladı. Eğitime duyduğu heyecan, geleceğe dair umutları büyüttü ve mücadelesinin kıymetini bir kez daha gösterdi.
Emniyet Müdürlüğü, Fatih’in mücadelesine tanık olmaktan tarifsiz bir mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek, onun azmiyle herkese yaşamın değerini ve küçük mutlulukların büyüklüğünü öğrettiğini ifade etti.
Emniyet Müdürlüğü, Fatih ile birlikte verdikleri “yemek yeme” sözünü tutacakları güne yaklaştıklarını belirterek, o gün bir sofranın etrafında sadece yemek değil, inancı, sevgiyi ve birlikte başarmanın mutluluğunu paylaşacaklarını vurguladı.


