Filoya yeni hafriyat kamyonu eklendi
Belediye bünyesine son olarak kazandırılan bir adet hafriyat kamyonu hizmete alındı. Yeni aracın özellikle ilçedeki altyapı faaliyetleri, yol yapım çalışmaları ve çevre düzenleme projelerinde aktif olarak kullanılması planlanıyor. Belediye yetkilileri, yeni aracın ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.
Yerli otomobil TOGG ve büyük çöp kamyonu yolda
Açıklamada ayrıca, araç filosuna eklenecek yeni projeler hakkında da bilgi verildi. Şubat ayı içerisinde teslim alınması beklenen yerli üretim TOGG T10X hizmet aracı ile 14,5 metreküp kapasiteli büyük çöp kamyonu için sipariş sürecinin tamamlandığı bildirildi.
Hizmet kapasitesi artırılıyor
Yeni araçların kısa süre içinde tam kapasiteyle çalışmaya başlayacağı belirtilirken, bu adımlarla belediye hizmetlerinin daha hızlı ve etkin bir şekilde vatandaşlara ulaştırılması hedefleniyor.
