Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emekli polis dehşeti: Eşini ve ilçe başkanını öldürdü

Sakarya’nın Karapürçek ilçesinde emekli bir polis memuru, henüz bilinmeyen bir nedenle dehşet saçtı. Emekli polisin tabancasından çıkan kurşunlar, hem eşinin hem de Milliyetçi Hareket Partisi (Mhp) Karapürçek ilçe başkanının hayatını kaybetmesine neden oldu.

Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde emekli bir polis memuru, henüz bilinmeyen bir

Önce evinde sonra ofiste kurşun yağdırdı

Olay, Şehit Selim Gedik Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre emekli polis memuru, ilk olarak evinde eşini silahla vurarak öldürdü. Ardından mhp Karapürçek İlçe Başkanı Mustafa Hıraç’ın ofisine giden saldırgan, burada da Hıraç’ı hedef alarak kurşun yağdırdı. Çevredeki vatandaşların silah seslerini duyarak ihbarda bulunması üzerine olay yerlerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Saldırgan polis merkezine teslim oldu

Sağlık ekiplerinin her iki adreste yaptığı kontrollerde, emekli polisin eşi ve Mustafa Hıraç’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Cinayetleri işleyen emekli polis memuru ise saldırıların ardından kaçmak yerine polis merkezine giderek silahıyla birlikte teslim oldu. Yaşanan feci olayın ardından Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.