Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İmam hatipli gençlere ramazan ayı anlatıldı: Müftülükten anlamlı buluşma

Afyonkarahisar İl Müftülüğü, on bir ayın sultanı ramazan öncesi gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Değerler eğitimi programları kapsamında düzenlenen etkinliklerin bu haftaki durağı Hacı Sultan Hüsnü Ulu Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, ramazan ayının manevi atmosferi ve kazandırdığı değerler ele alındı.

Afyonkarahisar İl Müftülüğü, on bir ayın sultanı ramazan öncesi gençlerle

Ramazan ayının faziletleri konuşuldu

İl Müftü Yardımcısı Tuğba Anatoprak’ın katılımıyla gerçekleştirilen sohbette, ramazan ayının sadece bir oruç ayı değil, aynı zamanda yardımlaşma, dayanışma ve nefis terbiyesi ayı olduğu vurgulandı. Anatoprak, gençlere bu mübarek zaman diliminin kişisel gelişim ve manevi derinlik açısından sunduğu fırsatları anlattı.

Öğrenciler sordu müftü yardımcısı cevapladı

Hacı Sultan Hüsnü Ulu Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen etkinlik, soru-cevap bölümüyle daha da renklendi. Ramazan ayına dair merak ettikleri konuları doğrudan müftü yardımcısına sorma fırsatı bulan öğrenciler, merak ettikleri dini ve güncel konular hakkında bilgi sahibi oldu. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.