Yağmurun kayganlaştırdığı yol felaketi getirdi
Kaza, 18 Şubat tarihinde Acıpayam ilçesi Gölcük ile Alcı karayolu üzerinde meydana geldi. İhtiyaç sahiplerine hizmet götürmek için yola çıkan evde bakım hizmet aracı, yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bir kamyonla çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle ağır yaralanan belediye personeli Kadriye Şakır, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından acilen hastaneye sevk edildi.
Bir haftalık yaşam savaşı sona erdi
Hastanenin yoğun bakım ünitesinde yedi gün boyunca yaşam savaşı veren Şakır’ın vefat haberi 25 Şubat’ta geldi. Fedakar personelin ölümü, ailesini ve mesai arkadaşlarını derin bir hüzne boğdu. Görevi başında geçirdiği kaza sonucu hayata veda eden Şakır, ardında gözü yaşlı sevenlerini bıraktı.
Son yolculuğuna uğurlanıyor
Kadriye Şakır’ın cenazesi, bugün öğle namazını müteakip Acıpayam ilçesi Hisar Mahallesi’nde düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak. Kazayla ilgili adli makamlarca başlatılan soruşturmanın ise titizlikle devam ettiği öğrenildi.>>>İHA
