Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aktaş jandarmadan brifing aldı: En ücra köye kadar tek bir açık verilmeyecek

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, şehrin asayiş ve güvenlik stratejilerini belirlemek üzere İl Jandarma Komutanlığı’nda üst düzey bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kaya ve birim amirlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, kentin her noktasında huzurun tesis edilmesi için atılacak yeni adımlar masaya yatırıldı.

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, şehrin asayiş ve güvenlik stratejilerini

Vali Aktaş, toplantı kapsamında jandarma teşkilatından yürütülen faaliyetler ve planlanan operasyonlar hakkında kapsamlı bir brifing aldı. Vali Aktaş, sadece il merkezinde değil, kentin en uzak köy ve mezralarında dahi asayişin tavizsiz bir şekilde sağlanması talimatını verdi.

Jandarma teşkilatına özveri teşekkürü

”Afyonkarahisar’ın huzuru ve güvenliği için fedakarca ve özveriyle görev yapan tüm jandarma teşkilatlara çalışmalarında başarılar diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.>>>HABER MERKEZİ