Şampiyonluğun adı Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu Turnuva boyunca sergiledikleri üstün performansla dikkat çeken Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu, hem kızlar hem de erkekler kategorisinde birincilik kürsüsüne çıktı. Her iki kategoride de Maver Kemal Arsoy Ortaokulu ikinciliği elde ederek gümüş madalyanın sahibi oldu.

Kupa ve madalyalar sahiplerini buldu Müsabakaların ardından düzenlenen törende dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi. Genç sporcular, kupa ve madalyalarını Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen’in elinden alırken, turnuva sonunda büyük bir sevinç yaşandı.

Gözler grup müsabakalarına çevrildi İl genelinde dereceye giren takımlar, kriket grup müsabakalarında Afyonkarahisar’ı temsil etmeye hak kazandı. Genç sporcuların bir sonraki hedefi, bölge maçlarında da aynı başarıyı göstererek şehrin gururu olmaya devam etmek.>>>HABER MERKEZİ
