Kasabanın önde gelen çiftlik sahiplerinden Yavuz Biçer, kampanyaya destek olmak amacıyla bir adet limuzin dana bağışladı. Bağışlanan dana, sosyal medya üzerinden canlı yayında açık artırma yöntemiyle satışa sunuldu.
Yaklaşık 3 saat süren açık artırma büyük ilgi gördü. Türkiye’nin farklı şehirlerinden çok sayıda vatandaşın katıldığı ihalede, bağışlanan dana 4 Milyon 120 bin TL gibi rekor bir bedelle alıcı buldu.
Öte yandan organizasyonun hayata geçirilmesinde “Dağda Yaşam” ekibinden İlkay Tınaztepe’nin büyük emeği olduğu vurgulandı. Ayrıca Pala Dayı ve kardeşlerinin de bu anlamlı bağış ve destek sürecinde seferber olduğu, kampanyaya önemli katkı sunduğu ifade edildi.
Gökçe bebeğin tedavisine umut olmak için gerçekleştirilen bu anlamlı organizasyon, toplumun dayanışma gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Elde edilen gelirin, Gökçe bebeğin tedavi sürecine önemli katkı sağlaması bekleniyor.
Yetkililer ve kampanya gönüllüleri, destek veren herkese teşekkür ederek yardım kampanyasının devam ettiğini belirtti. >>>Berna TÜRKSOY
