Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da faciadan dönüldü!

Afyonkarahisar kent merkezinde gece saatlerinde yaşanan olayda, dikkatsiz bir sürücü az kalsın büyük bir tren kazasına sebebiyet veriyordu. Yolu karıştıran sürücü, aracıyla hemzemin geçitten saparak tren raylarının üzerinde ilerlemeye başladı. O esnada bölgeden bir trenin geçmiyor oluşu, olası bir faciayı önledi.

Afyonkarahisar kent merkezinde gece saatlerinde yaşanan olayda, dikkatsiz bir sürücü

Hemzemin geçitten çıkıp raylarda 20 metre ilerledi

Olay, Eşrefpaşa Mahallesi’ndeki demir yolu hattında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 03 AJL 543 plakalı hafif ticari aracın ismi henüz öğrenilemeyen sürücüsü, seyir halindeyken yolu karıştırınca bir anda kendisini rayların üzerinde buldu. Hemzemin geçitten çıktıktan sonra yaklaşık 20 metre boyunca rayların üzerinde sürüklenen araç, bir süre sonra hareket edemez hale gelerek durdu.

Can havliyle dışarı çıkıp yardım istedi

Aracının raylara saplandığını fark eden sürücü, büyük bir panikle kendisini dışarı atarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Durumun ciddiyeti üzerine hemen polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine ulaşan emniyet güçleri, facianın önüne geçmek adına vakit kaybetmeden Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) yetkilileriyle iletişime geçti. Raylar üzerinde mahsur kalan araç nedeniyle bölgedeki tren trafiği tedbir amaçlı durduruldu.

AFYONKARAHİSAR’DA YOLUNU KARIŞTIRAN BİR ŞAHIS YANLIŞLIKLA TREN YOLUNA GİRİNCE RAYLARDA ADETA CAN PAZARI YAŞANIRKEN, ARACIN RAYLARA GİRDİĞİ ESNADA TREN GEÇMEMESİ İSE YAŞANABİLECEK FACİANIN ÖNÜNE GEÇTİ. (GÖKTEN CEYLAN/AFYONKARAHİSAR-İHA)
Afyonkarahisar’da yolu karıştıran sürücü demir yoluna girdi. Araç raylara girdiği esnada tren geçmemesi ise yaşanabilecek facianın önüne geçti.

Vatandaşlar ve çekici seferber oldu

Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayda, raylar arasına sıkışan araç çevredeki duyarlı vatandaşların desteği ve bölgeye çağrılan çekicinin yoğun çabasıyla bulunduğu yerden çıkarıldı. Aracın tahliye edilmesinin ardından demir yolu hattı yeniden ulaşıma açıldı. Polis ekipleri, sürücünün ifadesine başvururken olayla ilgili inceleme başlattı.>>>İHA