Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Göz göre göre akıntıya kapıldı! Öldü mü? Son durum nedir?

Mersin’in Tarsus ilçesinde Berdan Irmağı’na atladıktan sonra akıntıya kapılarak kaybolan 17 yaşındaki gencin, sulara gömülmeden önceki yürek yakan son görüntüleri ortaya çıktı. Şelale bölgesinde gözden kaybolan genci bulmak için ekipler seferber oldu.

Mersin’in Tarsus ilçesinde Berdan Irmağı’na atladıktan sonra akıntıya kapılarak kaybolan

Ağaç dallarına tutunsa da akıntıya direnmedi

Olay, Tarsus ilçesindeki Berdan Irmağı şelale bölgesinde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle hırçın sulara atlayan 17 yaşındaki Batu Yetiş Kerem K., bir süre sonra yüksek debili akıntıya karşı koyamadı. Ortaya çıkan cep telefonu görüntülerinde, talihsiz gencin sürüklenmemek için sudaki ağaç dallarına tutunarak hayata tutunmaya çalıştığı, ancak gücünün tükenmesiyle akıntıya kapılıp gözden kaybolduğu anlar anbean kaydedildi.

Ekipler debisi yüksek nehirde teyakkuzda

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve polis su altı ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar, nehrin akıntısının güçlü olması nedeniyle güçlükle sürdürülüyor. Gencin ailesi ve yakınları kıyıda umutlu bir haber beklerken, arama tarama faaliyetlerinin geniş bir alana yayıldığı bildirildi.>>>İHA