Eğitime verdiği önemi her fırsatta vurgulayan Vali Aktaş, Şuhut Anadolu Lisesi’ni de ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Sınıfları gezip özellikle üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencileriyle sohbet eden Aktaş, gençlere hedef belirleme, planlı çalışma ve azim konusunda tavsiyelerde bulundu.
Ziyaretleri kapsamında Şuhut Adliyesi’ne de giden Vali Aktaş, Cumhuriyet savcıları ve hâkimlerle görüşerek yargı hizmetleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ardından Şuhut Belediye Başkanlığını ziyaret eden Aktaş, Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın’dan ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Programının devamında muhtarlar ve kurum müdürleriyle toplantı gerçekleştiren Vali Aktaş, mahalle ve köylerin ihtiyaçlarını dinledi. Vatandaş odaklı hizmet anlayışına vurgu yapan Aktaş, kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti. >>>Haber Merkezi

