Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pansiyon odasında korkunç keşif: Cansız bedeni görevliler buldu

Antalya’da yaklaşık bir ay önce bir pansiyona yerleşen Ahmet Doğan, odasında ölü olarak bulundu. Yaklaşık üç gün önce hayatını kaybettiği tahmin edilen talihsiz adamın ölümü, konaklama süresi dolunca kapısının çalınmasıyla ortaya çıktı.

Antalya'da yaklaşık bir ay önce bir pansiyona yerleşen Ahmet Doğan,

Kapı açılınca acı gerçekle karşılaştılar

Olay, Muratpaşa ilçesi Tahılpazarı Mahallesi’nde bulunan bir pansiyonda meydana geldi. Konaklama süresi dolan 60 yaşındaki Ahmet Doğan’ın odasını boşaltmaması üzerine görevliler kapıyı çaldı. Yanıt alamayan pansiyon çalışanları yedek anahtarla içeri girdiklerinde Doğan’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

AHMET DOĞAN (/ANTALYA-İHA)
Antalya’da yaklaşık bir ay önce kente gelen ve bir pansiyonda konaklayan şahıs odasında ölü olarak bulundu. Olay görevlilerin konaklama süresi dolan adamın kapısını çalıp cevap alamayınca yedek anahtarla odaya girmesiyle ortaya çıktı.

Ağır koku ekiplere zor anlar yaşattı

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede, Ahmet Doğan’ın yaklaşık 3 gün önce yaşamını yitirdiği belirlendi. Odada oluşan ağır koku nedeniyle olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını maske takarak gerçekleştirebildi. Yapılan araştırmada Doğan’ın en son 6 Nisan tarihinde görüldüğü bilgisine ulaşıldı.

Kesin ölüm nedeni otopside netleşecek

Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin detaylı çalışmasının ardından Ahmet Doğan’ın cansız bedeni, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.>>>İHA