Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da bir kadını 3 kişi dövdü! Sonra yanlış anlaşılma oldu….

Afyonkarahisar’da bir markette meydana gelen ve kan donduran şiddet olayının perde arkasından tam bir dram çıktı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde, eşinin kendisini aldattığını düşünen bir kadının, üç arkadaşıyla birlikte başka bir kadını hedef aldığı anlar infiale yol açtı.

Afyonkarahisar’da bir markette meydana gelen ve kan donduran şiddet olayının

Öfke kurbanı masum bir kadın çıktı

Asayiş Berkemal adlı platformun iddialarına göre; eşi tarafından aldatıldığını iddia eden saldırgan kadın, yanındaki arkadaşlarıyla birlikte markette gördüğü bir kadına acımasızca saldırdı. Ancak dakikalarca süren darp olayının ardından acı gerçek ortaya çıktı: Saldırıya uğrayan kadının iddialarla hiçbir ilgisinin olmadığı ve tamamen yanlış anlaşılma kurbanı olduğu anlaşıldı.

Market çalışanının tavrı pes dedirtti

Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, çevredekilerin korku dolu bakışları arasında yaşanan şiddet kadar bir market çalışanının sergilediği tutum da büyük tepki topladı. Kavgayı ayırması beklenen çalışanın, darp edilen kadına yönelik saldırgan tavırlar sergilemesi izleyenleri hayrete düşürdü.

Sosyal medya ayağa kalktı

Görüntülerin paylaşılmasının ardından kullanıcılar, hiçbir suçu olmayan bir kadının sokak ortasında bu denli ağır bir şiddete maruz kalmasına sert tepki gösterdi. Yetkililerin olayla ilgili inceleme başlatması ve saldırganların adalet önünde hesap vermesi bekleniyor.>>>HABER MERKEZİ