Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Engelli STK Başkanları Milletvekili Mehmet Taytak ile Bir Araya Geldi

Anneler Günü ve Engelliler Haftası dolayısıyla Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren engelli sivil toplum kuruluşu başkanları, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ile bir araya geldi.

Anneler Günü ve Engelliler Haftası dolayısıyla Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren engelli

Gerçekleştirilen programda engelli bireylerin ve ailelerinin yaşadığı sorunlar, ihtiyaçlar ve yapılabilecek çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu. Milletvekili Mehmet Taytak, engelli çocuk annelerinin Anneler Günü’nü kutlayarak, engelli bireylerin her zaman yanında olduklarını ve destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Programda konuşan Türkiye Beyazay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatma Kilci Kavas, engelli bireyler için eğitim yapılabilecek bir alanın yıllardır en büyük hayalleri olduğunu belirterek, “Yıllardır hayalimiz, engellilerimiz için eğitim yapılabilecek bir alanımızın olmasıydı. Bu hayalimiz Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak’ın destekleriyle gerçeğe dönüştü. Kendisine engelli bireylerimiz ve ailelerimiz adına gönülden teşekkür ediyoruz.” dedi.

Buluşmaya MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Türkiye Görme Engelliler Dernek Başkanı Mesut Yurt, MS Hastaları Dernek Başkanı Yıldız Değer, Engelsiz Manevi Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı İsmail Aydın, Gönül Dostları Derneği Başkanı Yıldız Değer, Ataköy Mahalle Muhtarı Hasan Öz, Kanlıca Mahalle Muhtarı Erol Özen, Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Serap Güderler ve KADEM İl Temsilcisi Huriye Akçay katıldı.

Program, engelli bireyler ve ailelerine yönelik dayanışma, farkındalık ve iş birliği mesajlarıyla sona erdi.>>>HABER MERKEZİ