Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Banyodaki küçük tüpten sızan gaz canından etti!

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde yalnız yaşayan 71 yaşındaki bir kadın, evinin banyosunda ölü olarak bulundu. Yaşlı kadının evinden gelen yoğun gaz kokusu üzerine kapıyı kırarak içeri giren komşuları, acı manzarayla karşılaştı.

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde yalnız yaşayan 71 yaşındaki bir kadın, evinin

Kombili evde küçük tüple su ısıtmaya çalışmış

Olay, Odunpazarı ilçesi Altınok Sokak üzerinde yer alan iki katlı bir binanın zemin katındaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dairede tek başına ikamet eden Hatice Özsoy’un evinden dışarıya yoğun bir gaz kokusu yayıldığını fark eden komşuları durumdan şüphelendi. Yaşlı kadından ses çıkmaması üzerine kapıyı kırarak içeri giren mahalle sakinleri, banyoda Hatice Özsoy’u hareketsiz halde buldu ve durumu hemen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

ESKİŞEHİR’DE GAZ KOKUSU GELEN EVDE ÖLÜ BULUNAN KADIN (BAHADIR TURGUT/ESKİŞEHİR-İHA)
Eskişehir’de yaşlı bir kadın, banyoda ölü olarak bulundu. Banyodaki küçük tüpte gaz sızıntısı olduğu belirlendi.

Sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti

İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Hatice Özsoy’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Evde yapılan ilk incelemelerde dairenin doğalgazlı ve kombili olduğu, ancak yaşlı kadının banyoda su kaynatmak amacıyla küçük tüp kullandığı ve ölümün bu tüpten sızan gazdan kaynaklandığı tespit edildi.

Hatice Özsoy’un cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından otopsi işlemleri yapılmak üzere Eskişehir Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri feci olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.>>>İHA