Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dazkırı’da 19 Mayıs coşkusu hep birlikte yaşandı

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen programlarda coşku ve birlik beraberlik duygusu ön plana çıktı.

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor

Dazkırı Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde gençlerin enerjisi, çocukların heyecanı ve vatandaşların yoğun katılımı dikkat çekti. İlçede düzenlenen kutlama programlarında bayramın anlam ve önemine uygun görüntüler ortaya çıktı. Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek, 19 Mayıs’ın yalnızca bir bayram değil, aynı zamanda birlik ve beraberlik ruhunun en güçlü şekilde hissedildiği özel bir gün olduğunu belirterek tüm vatandaşlara teşekkür etti. Çiçek, başta gençler olmak üzere tüm milletin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Programlar, coşkulu ve anlamlı anların ardından sona erdi.

“19 MAYIS’IN COŞKUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞADIK”

Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen programlarda; gençlerimizin enerjisine, çocuklarımızın heyecanına ve hemşehrilerimizin birlik beraberlik ruhuna hep birlikte ortak olduk. Bu güzel atmosferi birlikte yaşadığımız tüm vatandaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başta gençlerimiz olmak üzere milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz.” >>>Ferhat YÜKSEL

Reklamı Geç