Sokak ortasında kurşun yağmuru
Olay, öğleden sonra saat 16.29 sıralarında Fethiye’nin Babataşı Mahallesi Karayolları mevkiinde meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre, bölgede bulunan Belediye Başkanı Alim Karaca, henüz kimliği ve saldırı nedeni belirlenemeyen şahıs ya da şahısların silahlı saldırısına uğradı. Silahtan çıkan kurşunlardan biri Başkan Karaca’nın ayağına isabet etti.

İlk müdahale olay yerinde yapıldı
Silah sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşarken, durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kanlar içinde kalan Başkan Karaca’ya ilk tıbbi müdahale acil sağlık personeli tarafından olay yerinde yapıldı. Karaca, ardından ambulansla donanımlı bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Başkan Karaca’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Polis ilçeyi ablukaya aldı: Saldırganlar aranıyor
Hain saldırının ardından Muğla Emniyet Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgede geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. Olay yeri inceleme ekipleri saldırının gerçekleştiği caddeyi şeritle kapatarak boş kovan ve delil toplama çalışması başlattı. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerin eşkalini belirlemek ve yakalamak için ilçenin giriş çıkışları ile güvenlik kameralarını ablukaya aldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ediyor.>>>HABER MERKEZİ
