Emirdağ programında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun’u, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu karşıladı. Programın ilk durağı İYİ Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı oldu. Burada teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Olgun, partililerle kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Toplantıda ülke gündemi, saha çalışmaları, vatandaşların beklentileri ve teşkilatın yürüttüğü çalışmalar ele alınırken, teşkilat mensuplarının görüş ve önerileri de dinlendi.
Toplantının ardından Hakan Şeref Olgun ve beraberindeki heyet Emirdağ çarşı merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Dükkân dükkân gezen Olgun, vatandaşlarla sohbet ederek talepleri dinledi, yaklaşan bayram dolayısıyla esnafın ve vatandaşların bayramını kutladı. Samimi görüntülerin oluştuğu ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti.
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu da program boyunca Olgun’a eşlik ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde birlik ve beraberlik mesajları verilirken, İYİ Parti’nin sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü vurgulandı.
Programın son durağı ise Emirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı oldu. Burada Oda Başkanı Hacı Veli Yüksel ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen heyet, esnafın yaşadığı ekonomik sorunlar, ticari beklentiler ve bölgenin ihtiyaçları üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Ziyaret sonunda konuşan İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, sahadan kopmadan vatandaşın yanında olmaya devam edeceklerini belirterek şu mesajı verdi: “İYİ Parti olarak milletimizin arasında, esnafımızın yanında, teşkilatlarımızla omuz omuza çalışmayı sürdürüyoruz. Emirdağ’da gördüğümüz ilgi ve samimiyet bizlere daha büyük sorumluluk yüklüyor. Birlik içinde, güçlü teşkilat yapımızla yolumuza devam edeceğiz.” Yoğun katılım ve sıcak karşılamalarla geçen Emirdağ programı, hatıra fotoğrafları ve iyi dileklerle sona erdi. >>>Haber Merkezi

