Kahraman Babanın Dramı
Kazanın en sarsıcı hikayelerinden biri Şen ailesine ait. Antalya’ya dönen aileden baba Civan Şen, yangın sırasında camı kırarak eşi Sevda Şen’i dışarı çıkarmayı başardı. Ancak eşini kurtardıktan sonra kucağındaki 9 aylık oğlu Eyüp Miraç Şen ile çıkmaya çalışırken, diğer yolcuların aynı noktaya yönelmesiyle oluşan izdiham nedeniyle araçtan çıkamadı ve evladıyla birlikte alevlerin arasında can verdi.
Yarım Kalan Mezuniyet Heyecanı
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi öğrencisi Zehra Eyiol, bayram tatili sonrası hem final sınavlarına girmek hem de 18 Haziran’daki mezuniyet törenine katılmak üzere yola çıkmıştı. Genç kızın, mezuniyet cübbesini giymeyi beklerken hayatını kaybetmesi üniversitesini ve ailesini yasa boğdu.

Acı Yolculukların Diğer Kurbanları
-
Mezarlık Ziyareti: İzmir’de yaşayan Gule Tayboğa ve kızı Fatma Kartal, yıllar önce vefat eden diğer kız kardeşlerinin Alanya’daki mezarını ziyaret etmek için otobüsteydi; anne-kız yan yana can verdi.
-
Parçalanan Çiftler: Kurban Bayramı ziyareti dönüşünde yaşlı çift Halime ve Mehmet Arıkan ile yeni evli Sami ve Merve Erik çiftini ölüm ayırdı. Her iki olayda da kocalar yaralı kurtulurken, eşleri Halime Arıkan ve Merve Erik hayatını kaybetti.
-
Şoför Hakkındaki İddia: Otobüs şoförü Mustafa Fevzi Merdun’un ailesi, otopsi sonucunda sürücünün kaza anında kalp krizi geçirdiğinin belirlendiğini iddia etti. Ayrıca şoförün kazadan 20 dakika önce bir arıza nedeniyle aracı kontrol ettiği de öğrenildi.
İzmir-Antalya seferini yapan Pamukkale Turizm otobüsündeki facia ile ilgili adli soruşturma sürdürülmektedir.>>>İHA
