Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geleceğin teminatı olan gençlere kritik tavsiye

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, yaklaşan Liselere Geçiş Sistemi sınavı öncesinde hem öğrenciler hem de aileleri için önemli bir destek mesajı paylaştı. Sınavın hayatın sonu olmadığını belirten Kahveci, gençlerin sakin kalmasının başarı getireceğini vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, yaklaşan Liselere

AYLARCA SÜREN ÖZVERİLİ EMEKLERİN KARŞILIĞI ALINACAK

13 Haziran 2026 Cumartesi günü ülke genelinde gerçekleştirilecek olan LGS öncesinde bir açıklama yapan İl Başkanı Ahmet Kahveci, bu sürecin gençlerin hayatındaki önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Öğrencilerin uzun ve yorucu bir hazırlık dönemini geride bıraktığına değinen Kahveci, “Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımız, aylarca büyük bir özveriyle bu sınava hazırlandı. LGS sadece bir sınavdır; hayatın tamamını belirleyen bir sonuç değildir. Tüm öğrencilerimize sakin olmalarını, bilgilerine güvenmelerini ve sınav anında heyecanlarını kontrol etmelerini tavsiye ediyorum. Hepsine gönülden başarılar diliyorum” dedi.

VELİLERE ANLAYIŞ VE MORAL DESTEĞİ ÇAĞRISI

Mesajında öğrencilerin yanı sıra büyük bir heyecanla çocuklarını bekleyen anne ve babalara da seslenen Başkan Kahveci, sınav sürecinde evlatlara yaklaşımın önemine dikkat çekti. Aile içi iletişimin sınav performansına doğrudan etki ettiğini hatırlatan Kahveci, “Ailelerimizin göstereceği anlayış ve moral desteği, çocuklarımızın başarısına önemli katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullanarak velilere sağduyu çağrısında bulundu.>>>HABER MERKEZİ