Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk-İş Kooperatifinde duygusal genel kurul

Türk-İş Güvenevler Yapı Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu’nda duygusal anlar yaşandı. Genel kurula katılan bir kadın üye, yaptığı konuşmada kooperatife duyduğu güvenin temelinde Türk-İş temsilcisi Muharrem Uslu’nun olduğunu belirtti.

Türk-İş Güvenevler Yapı Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurulu'nda duygusal anlar yaşandı.

Üye konuşmasında, “Bu kooperatife bir arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum. Bana, ‘Muharrem Uslu varsa gözün kapalı üye ol. Uslu paranıza sahip çıkar, ben kefilim’ dedi. Ben de sizi görmeden, tanımadan üye oldum” ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ardından kürsüye gelen Türk-İş temsilcisi Muharrem Uslu, üyelere hitaben yaptığı konuşmada güvenin ve dürüstlüğün önemine dikkat çekti. Uzun yıllar Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatan Uslu, “Bu süre içerisinde başta demiryolu çalışanları olmak üzere bine yakın aileyi ev sahibi yaptık. Toplumda güvenilir olmak çok önemlidir. Yaptığımız her işte üyelerimize karşı sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ediyoruz. Yönetimdeki arkadaşlara sürekli olarak üyelerimizin memnuniyet oranını korumayı değil, daha da artırmayı hedeflemeleri gerektiğini söylüyorum” dedi. Kooperatif kaynaklarının kullanımında son derece hassas davrandıklarını belirten Uslu, “Ben kooperatifin parasıyla bir etli pide bile yemedim. Dernek binası olarak kullandığımız yerde içtiğim suyu dahi kendi paramla alıyorum. Allah bana haram lokma nasip etmesin” sözlerini sarf ederken gözyaşlarına hakim olamadı.

TEMELİ VEYSEL EROĞLU ATACAK

Kooperatif kapsamında yapılacak konutlarla ilgili de bilgi veren Başkan Uslu, projenin üç bloktan oluşacağını söyledi. Toplam 60 dairenin inşa edileceğini belirten Uslu, bunların 40’ının 3+1, 20’sinin ise 2+1 olarak planlandığını ifade etti. Binaların depreme dayanıklılığını artırmak amacıyla zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlandığını vurgulayan Uslu, “Zemine 256 fore kazık çakıldı. Projemizin temelini 18 Haziran 2026 Perşembe günü saat 15.00’te eski Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’nun katılımıyla atacağız. Üyelerimize dairelerini 2028 yılının Nisan ayında teslim etmeyi hedefliyoruz” dedi. Genel kurul, üyelerin projeye ilişkin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi. >>>Haber Merkezi