FRENİ BOŞALAN DEVSAL ARACIN ÖNÜNE GEÇMEYE ÇALIŞTI
Yürekleri burkan acı olay, Tekkeköy ilçesine bağlı Yukarıçinik Mahallesi’nde akşam saat 20.00 sularında yaşandı. Tarım işleriyle uğraşan 65 yaşındaki Turhan Keskin, arazisinde traktör römorkuna saman balyası yüklemek için çalışma yapıyordu. Tam bu sırada eğimli arazide henüz belirlenemeyen bir sebeple freni boşalan traktör aniden ileriye doğru hareket etmeye başladı. Altındaki ekmek teknesinin kontrolden çıktığını gören Keskin, büyük bir panikle aracı durdurabilmek adına sürücü koltuğuna ya da pedallara ulaşmaya çalıştı.
DENGESİNİ KAYBEDEREK BETON GİBİ TOPRAK ZEMİNE DÜŞTÜ
Kontrolden çıkan dev aracın peşinden koşan talihsiz çiftçi, bir anlık dikkatsizlik ve hızın etkisiyle dengesini kaybederek toprak zemine düştü. Hareket halindeki ağır traktörün tekerlekleri, yere yığılan Turhan Keskin’in üzerinden geçti. Çevredeki diğer tarım işçilerinin ve komşularının feryatları üzerine olay yerine acil sağlık ekipleri ile jandarma sevk edildi.
HASTANEDEKİ GECE MESAİSİ ACILI HABERLE NOKTALANDI
Ağır yaralanan ve vücudunda çok sayıda kırık oluşan Turhan Keskin, sağlık görevlilerinin olay yerindeki acil müdahalesinin ardından ambulansla kentteki özel bir hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Hastanede doktorların hayatta tutabilmek adına gece boyunca gösterdiği tüm tıbbi çabalara ve yoğun müdahalelere rağmen kurtarılamayan Keskin, gece geç saatlerde hayata gözlerini yumdu. Keskin’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı morguna gönderildi. Bölge jandarma ekipleri olay yeri incelemesinin ardından kazayla ilgili tahkikat başlattı.>>>İHA
