Afyonkarahisar’da 146 bin 549 öğrencinin karne aldığına ve 10 bin 584 öğretmenin eğitim öğretim faaliyetlerinde görev yaptığına dikkat çeken Başkan Şahin, eğitim camiasının tüm paydaşlarını tebrik etti.
Şahin mesajında, “2025-2026 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan 146 bin 549 öğrencimiz ve büyük bir özveriyle görev yapan 10 bin 584 öğretmenimiz için karne günü heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bir yıl boyunca emek veren, öğrenen, üreten ve geleceğe hazırlanan tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum. Aynı şekilde evlatlarımızın yetişmesinde büyük fedakârlık gösteren kıymetli öğretmenlerimize ve her zaman destekleriyle yanlarında olan ailelerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Karne gününün yalnızca notların değerlendirildiği bir gün olmadığını vurgulayan Şahin, “Karne, sadece notların değil; gayretin, azmin ve emeğin bir göstergesidir. Bu nedenle tüm öğrencilerimizin başarılarını takdir ediyor, eksiklerini ise yeni hedeflere ulaşmak için bir fırsat olarak görmelerini tavsiye ediyorum.” dedi.
Öğrencilere yaz tatilini verimli geçirmeleri tavsiyesinde bulunan Şahin, “Sevgili öğrenciler; tatilinizi dinlenerek, kitap okuyarak, spor yaparak ve sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirerek değerlendirmenizi diliyorum.” ifadelerine yer verdi.
Mesajının sonunda tüm eğitim camiasına iyi dileklerini ileten Başkan Şahin, “Bu vesileyle tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize huzurlu, sağlıklı ve verimli bir yaz tatili temenni ediyorum.” dedi. >>>Ferhat YÜKSEL
