Tır çarpmanın etkisiyle peyzaj alanına daldı
Kaza, Afyonkarahisar-Antalya karayolu Tınaztepe kavşağında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, İ.T. idaresindeki 03 plakalı hafif ticari araç, kavşaktan Afyonkarahisar istikametine dönmek istediği sırada, İ.D. yönetimindeki tırla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan tır, yol kenarındaki peyzaj alanına girerek durabildi.

Afyonkarahisar’da hafif ticari araçla tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, bir kişi de yaralandı.
Hastaneden acı haber geldi
Kazanın ardından bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralanan sürücü İ.T. ve araçta yolcu olarak bulunan 23 yaşındaki H.T.’yi ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Ancak hastaneden gelen haber acı oldu; 23 yaşındaki H.T., doktorların tüm çabalarına rağmen hayata tutunamadı.

Afyonkarahisar’da hafif ticari araçla tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, bir kişi de yaralandı.
Jandarma inceleme başlattı
Kaza sonrası karayolunda trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, jandarma ekipleri olay yerinde detaylı inceleme yaptı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı normale dönerken, olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.>>>İHA
