Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da 2026 yılı yatırım programı belirleniyor: İl Koordinasyon kurulu toplandı!

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu 2026 Yılı 1. Dönem Toplantısı’nda, şehrin kalkınma hamleleri ve yeni yılın yatırım stratejileri masaya yatırıldı.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında düzenlenen İl

Toplantının ilk bölümünde, 2025 yılı içerisinde tamamlanan ve devam eden projelerin genel değerlendirmesi yapıldı. Kamu kaynaklarının etkin kullanımı ve projelerin fiziki gerçekleşme oranları üzerinden yapılan analizlerin ardından, 2026 yılı için planlanan yatırım önerileri detaylıca ele alındı.

Altyapı ve Ulaşım için dev sunumlar

Şehrin altyapı, enerji ve ulaşım ağını güçlendirecek stratejik projeler kapsamında bölge müdürlükleri sunumlarını gerçekleştirdi. DSİ 18. Bölge Müdürlüğü, Karayolları 3. ve 13. Bölge Müdürlükleri ile TEİAŞ 7. Bölge Müdürlüğü temsilcileri, 2026 yılında hayata geçirmeyi hedefledikleri projelerin bütçe ve uygulama takvimlerini paylaştı.

Kurumlar arası iş birliği vurgusu

Valilik toplantı salonunda kaymakamlar, belediye başkanları ve kurum yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen oturumda, projelerin koordineli bir şekilde yürütülmesinin önemi vurgulandı. Vali Yiğitbaşı, yeni yatırım döneminin Afyonkarahisar ve vatandaşlar için hayırlı olmasını dileyerek kurumlar arası iş birliğinin kararlılıkla süreceğini belirtti.