Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da ikinci dönem bayrak sevgisiyle başladı

Afyonkarahisar’da yaklaşık iki haftalık yarıyıl tatilinin ardından ders zili, milli bir heyecanla çaldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen “Bayrak Sevgisi” temasıyla kapılarını açan okullarda, öğrenciler ve öğretmenler yeni dönemi ellerinde Türk bayraklarıyla karşıladı.

Afyonkarahisar’da yaklaşık iki haftalık yarıyıl tatilinin ardından ders zili, milli

Yeni dönemin ilk gününde Afyonkarahisar genelindeki tüm okul bahçeleri kırmızı-beyaz renklere büründü. İstiklal Marşı’nın hep bir ağızdan okunmasıyla başlayan törenlerde, öğrenciler ay yıldızlı bayrağın gölgesinde buluşarak milli birlik ve beraberlik mesajı verdi. Geleceğin emanetçileri olan çocuklar, derslerine büyük bir gurur ve inançla başladı.

Proje Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde duygu dolu anlar

İkinci dönemin en renkli ve anlamlı törenlerinden biri Proje Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirildi. Törende öğrencilerin okuduğu vatan temalı şiirler katılımcılara duygu dolu anlar yaşatırken, okul bahçesinde açılan dev Türk bayrağı büyük alkış topladı. Program sonunda Türk bayrağı temalı balonların gökyüzüne bırakılması görsel bir şölen oluşturdu.

Miraç Sünnetçi: “Bayrak bizim emanetimizdir”

Törene katılarak öğrencilerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, milli değerlerin nesilden nesile aktarılmasının önemine değindi. Sünnetçi, bayrağın sadece bir sembol değil, vatan sevgisinin en kutsal emaneti olduğunu belirterek; “Öğrencilerimizin bu bilinçle yetişmesi, ülkemizin geleceği için en büyük teminatımızdır,” dedi.