Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da sağlıkta bir ilk: Dev beyin anevrizması ameliyatsız tedavi edildi

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, ileri tıp teknolojisi ve uzman kadrosuyla bölgede bir ilke imza attı. Hayati risk taşıyan dev beyin anevrizması (beyin baloncuğu) vakası, beyin kanaması gelişmeden anjiyo yöntemiyle başarılı bir şekilde kapatıldı.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, ileri tıp teknolojisi ve uzman kadrosuyla bölgede

Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Said Ulusoy ve ekibi tarafından gerçekleştirilen operasyonda, hastaya açık cerrahi yerine girişimsel yöntem uygulandı. Kasıktan girilerek damar içinden ulaşılan anevrizma, modern anjiyo teknikleri kullanılarak tedavi edildi. Bu yöntem sayesinde hasta, ameliyatın getireceği risklerden korunarak kısa sürede sağlığına kavuşma imkanı buldu.

Bölge sağlık hizmetlerinde ileri düzey

Bu başarılı operasyon, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nin sunduğu sağlık hizmetlerinin niteliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Modern tıbbi altyapı ve uzman hekim kadrosuyla hizmet veren hastane, bölgedeki hastaların büyük şehirlere gitmesine gerek kalmadan en zorlu vakaların dahi tedavi edilebildiğini kanıtladı.

“Modern tedavi yöntemleri devam edecek”

Operasyonun ardından açıklamalarda bulunan Başhekim Op. Dr. Osman Acar, hasta güvenliğini ve memnuniyetini en üst seviyede tuttuklarını vurguladı. Acar, ileri teknoloji gerektiren modern tedavi yöntemlerinin artırılarak sürdürüleceğini ve Afyonkarahisar halkına en kaliteli sağlık hizmetini sunmaya devam edeceklerini ifade etti.