Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’ın milli gururu Beytullah Gökhasan’dan yeni hedef!

Afyonkarahisar spor camiasının önemli isimleri, Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu İl Temsilcisi Suat Gökçimen ve Özen G.S.K Başkanı Emine Özen önderliğinde milli sporcu Beytullah Gökhasan ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan’ı ziyaret etti. Ziyarette, kentin bilek güreşindeki yükselen grafiği ve gelecek hedefleri masaya yatırıldı.

Afyonkarahisar spor camiasının önemli isimleri, Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek

Yalova’dan madalya ile döndü

Ziyaretin ana gündem maddelerinden biri, 06-11 Şubat 2026 tarihleri arasında Yalova’da düzenlenen Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası’ndaki başarı oldu. Şampiyonada üstün bir performans sergileyerek Türkiye üçüncülüğünü elde eden Beytullah Gökhasan, başarısından dolayı İl Müdürü Nedim Aslan tarafından tebrik edildi.

13 yaşında başlayan azim dolu hikaye

Başarılı sporcu Gökhasan, spor kariyerindeki dönüm noktalarını paylaşırken bilek güreşine 13 yaşında antrenörü Suat Gökçimen ile başladığını belirtti. 2015 yılında ilk kez ay-yıldızlı formayı giydiğini, 2023’te ise Emine Özen ile çalışarak yeniden milli takıma seçildiğini anlatan Gökhasan, “Önümüzdeki sezon için tek hedefim uluslararası arenada Türk bayrağını dalgalandırmak ve kürsüye çıkmak” dedi.

İl Müdürü Nedim Aslan’dan tam destek

Sporcuların ve antrenörlerin özverili çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Nedim Aslan, Beytullah Gökhasan’a ve teknik ekibe teşekkür etti. Şehrin spor potansiyelini artırmak için her zaman yanlarında olduklarını belirten Aslan, milli sporcunun uluslararası hedeflerine ulaşacağına inancının tam olduğunu vurguladı.>>>Şahan KARTAL