Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti, Kayıhan’da sahurda buluştu

AK Parti Afyonkarahisar heyeti, Ramazan ayı programları kapsamında İhsaniye ilçesine bağlı Kayıhan beldesinde düzenlenen sahur programında vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Afyonkarahisar heyeti, Ramazan ayı programları kapsamında İhsaniye ilçesine

Gerçekleştirilen programa AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, il başkan yardımcıları, İl Gençlik Kolları Başkanı, İl Kadın Kolları Başkanı, ilçe başkanı, belde belediye başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Yoğun katılımla gerçekleşen sahur programında birlik ve beraberlik mesajları verildi. Programda konuşan İl Başkanı Şahin, Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini ifade ederek, “Ramazan ayının bereketini hemşehrilerimizle aynı sofrada paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kayıhan beldemizde hemşehrilerimizle sahur sofrasında bir araya gelerek gönül birlikteliğimizi pekiştirdik. Bizleri samimiyetle karşılayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“TALEP, ÖNERİ VE İSTEKLERİNİ DİNLEDİK”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Özkaya ise sahur programının ardından vatandaşlarla sohbet ettiklerini belirterek, “İl Başkanımız Turgay Şahin ile birlikte sahur soframızı hemşehrilerimizle paylaştık. Sahur sonrası hemşehrilerimizle sohbet ederek talep, öneri ve isteklerini dinledik. Ramazan ayının birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. Program, sahur sonrası vatandaşlarla yapılan sohbetlerin ardından sona erdi. >>>Haber Merkezi