Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ambulans uçuruma yuvarlandı: Can pazarı yaşandı

Artvin’in Şavşat ilçesinde hasta taşıyan bir ambulansın kar ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Artvin’in Şavşat ilçesinde hasta taşıyan bir ambulansın kar ve buzlanma

Kar ve buzlanma kazayı getirdi

Kaza, sabah saat 05:06 sularında Çoraklı köyü yolunda meydana geldi. Ilıca köyünden aldığı hastayı nakleden 112 Acil Sağlık ekipleri, dönüş yolunda olumsuz hava koşullarıyla karşılaştı. Yoğun kar yağışı ve yoldaki buzlanma nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ambulans, yaklaşık 30 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Ekipler seferber oldu

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda AFAD, jandarma, itfaiye ve Şavşat Arama Kurtarma (ŞAKUT) ekibi sevk edildi. Sarp ve engebeli arazide gerçekleştirilen kurtarma operasyonunda, ekipler zamana karşı yarışarak yaralılara ulaştı.

ARTVİN’İN ŞAVŞAT İLÇESİNDE HASTA TAŞIYAN AMBULANSIN UÇURUMA YUVARLANMASI SONUCU 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 4 KİŞİ YARALANDI (ÖMER FARUK DUMAN/ARTVİN-İHA)
Artvin’in Şavşat ilçesinde hasta taşıyan ambulansın uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Hasta hayatını kaybetti, sağlıkçılar yaralı

Feci kazada ambulansta bulunan hasta Serafettin Sancar, olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Araçta bulunan 3 sağlık personeli ile 1 hasta yakını ise yaralı olarak kurtarıldı. Yaralılar, bölgedeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.>>>İHA