Saniyeler içinde alevlere teslim oldu
Yasin Çelik (32) idaresindeki otomobil, gişeler mevkiinde kontrolden çıkarak bariyerlere hızla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bariyerlerin ok gibi saplandığı araç bir anda yanmaya başladı. Olay yerine ulaşan otoyol jandarması yangına müdahale ederek alevleri söndürse de genç sürücünün araç içerisinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Olay yeri savaş alanına döndü
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu hurdaya dönen araçtan çıkarılan Çelik’in cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Kaza sonrası parçalanan otomobilin görüntüsü, çarpışmanın ne kadar şiddetli olduğunu gözler önüne serdi.

Kaza yerinde feryatlar yükseldi
Acı haberi alarak olay yerine koşan Yasin Çelik’in yakınları, gördükleri manzara karşısında sinir krizleri geçirdi. Jandarma ekipleri acılı aileyi sakinleştirmekte güçlük çekerken, otoyolda trafik bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Ekipler, kazanın kesin nedenini belirlemek için geniş çaplı inceleme başlattı.

