Geçmişle günümüz arasında sıra dışı bir yolculuk
Komedi türünde sahnelenen oyun, 1960 yılında yaşayan Vakıf karakterinin sürükleyici hikayesini konu alıyor. Okuduğu tarih kitabının etkisiyle rüyasında 1876 yılına giden Vakıf, Osmanlı İmparatorluğu’nun dağılmasını önlemek amacıyla Sultan Abdülaziz’i uyarmaya çalışır. Ancak tarihin akışına müdahale etmenin imkansızlığı ve karşılaştığı trajikomik olaylar, izleyiciye alışılmışın dışında bir perspektif sunuyor. Oyun; müzik, dans ve teknolojik imkanların kullanıldığı deneysel bir anlatımla günümüz sahne sanatlarına uyarlandı.
Gala 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde
Yaklaşık 120 dakika süren oyunun büyük galası, anlamlı bir tarihte, 27 Mart Cuma günü saat 20.00’de gerçekleştirilecek. Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu Salonu’nda izleyiciyle buluşacak olan eser, Nisan ve Mayıs ayları boyunca da sahnelenmeye devam edecek.
Gösterim takvimi ve bilet bilgileri
Sanatseverler, aşağıda belirtilen tarihlerde oyunu takip edebilecekler:
-
Tarihler: 27 Mart (Gala), 1-3-8-10-15-17-22-24-29 Nisan, 1-6-8 Mayıs
-
Saat: 20.00
-
Yer: Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu Salonu
-
Bilet Fiyatı: 100 TL
-
Bilet Temini: biletinial.com adresi veya tiyatro gişesi
Kültür ve sanat dolu bir davet
Afyonkarahisar Belediyesi, şehrin kültürel hayatını canlandırmak ve sanatı toplumun her kesimine ulaştırmak amacıyla tüm hemşehrilerini bu özel yapımı izlemeye davet ediyor.>>>HABER MERKEZİ
