Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİK Konya Bölge Müdürü Parlak’tan Kanal 3 ve Gazete 3’e ziyaret!

Basın İlan Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü görevine kısa süre önce atanan Halil İbrahim Parlak, beraberinde BİK Konya Bölge Müdürlüğü Memuru Murat Akın ile birlikte Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Gazete 3 ve Kanal 3 televizyonunun hizmet binasını ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü görevine kısa süre önce

Gerçekleştirilen ziyarette, Kanal 3 ve Gazete 3 Bölge Koordinatörü Berna Türksoy ile IT Uzmanı Ömer Orkun Cin hazır bulundu. Ziyaret kapsamında kurumlar arası çalışmalar, yerel basının işleyişi ve yürütülen faaliyetler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Bölge Müdürü Halil İbrahim Parlak, Gazete 3 ve Kanal 3 TV’nin yürüttüğü yayın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Parlak ve Murat Akın, kurum çalışanlarına görevlerinde kolaylıklar dileyerek yayın hayatlarının başarıyla sürmesini temenni etti.

Kanal 3 ve Gazete 3 Bölge Koordinatörü Berna Türksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Halil İbrahim Parlak ve Murat Akın’a teşekkür etti.