Kafe önünde kurşun yağdırdı
Olay, Rüstempaşa Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan bir kafenin önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 22 yaşındaki A.Ö., birlikte vakit geçirdiği 20 yaşındaki S.B.’yi silahla hedef aldı. Tabancadan çıkan kurşunların hedefi olan S.B., ayak ve kalça bölgesinden yaralanarak kanlar içinde yere yığıldı. Saldırgan ise olayın hemen ardından hızla bölgeden uzaklaştı.
Yaralı genç hastaneye kaldırıldı
Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı genç, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından önce Sapanca Devlet Hastanesi’ne, buradaki işlemlerinin ardından ise Sadıka Sabancı Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. S.B.’nin sağlık durumuna ilişkin incelemeler sürüyor.
Polis saldırganın peşinde
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, saldırıda kullanılan silaha ve boş kovanlara dair delil topladı. Kimliği belirlenen firari şüpheli A.Ö.’nün yakalanması için ilçenin giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları oluşturulurken, geniş çaplı bir insan avı başlatıldı.
