Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Burcu Köksal’dan 6 Şubat Mesajı: “Acıyı Unutmamak Boynumuzun Borcu”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen büyük deprem felaketinin yıl dönümü vesilesiyle duygusal bir anma mesajı paylaştı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, depremin toplumsal hafızada bıraktığı derin izlere ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana

“O An Yüreklerimize Kazındı”

Başkan Köksal, 6 Şubat sabahının Türk milleti için unutulmaz bir acı olduğunu belirterek, “O an, yüreklerimize kazındı. İnsanlarımızı, yuvalarımızı kaybettik,” ifadelerini kullandı. Felaketin ilk gününden itibaren sergilenen omuz omuza mücadele ruhunun bugün de yaraları sarmak için aynı sevgi ve dayanışmayla devam ettiğini belirtti.

“Kaybettiklerimiz Sadece Bir Sayı Değil”

Depremde yitirilen canların her birinin birer aile ferdi ve toplumun bir parçası olduğunu hatırlatan Köksal, kayıpların istatistiksel verilerden çok daha fazlasını ifade ettiğini vurguladı. Köksal, “Bu acıyı unutmamak, onların hatırasına sahip çıkmak ve geleceğimizi güvenle inşa etmek boynumuzun borcudur,” diyerek güvenli şehirleşme ve vefa vurgusu yaptı.

Rahmet ve Başsağlığı

Mesajını hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet dileyerek sonlandıran Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, bu büyük acının bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.