Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dinar’da can alan kaza: Anne hayatını kaybetti, oğlu ağır yaralandı!

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesinde meydana gelen korkunç trafik kazasında, yolun karşısına geçmeye çalışan bir moped otomobil ile çarpıştı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan feci kazada anne yaşamını yitirirken, 12 yaşındaki oğlu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesinde meydana gelen korkunç trafik

Kaza, Dinar-Çay kara yolu Tatarlı beldesi mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, E.D. idaresindeki 42 plakalı otomobil, moped ile yolun karşısına geçmeye çalışan 48 yaşındaki S.S. ve yanındaki 12 yaşındaki oğlu D.S.’ye çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle mopeddeki anne ve oğlu metrelerce yükseğe savrulurken, kontrolden çıkan otomobil ancak yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durabildi.

Anne kurtarılamadı, sürücü gözaltında

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralılardan anne S.S., doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 12 yaşındaki D.S.’nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü bildirildi. Kazanın ardından otomobil sürücüsü E.D. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.