Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Sucuğu Dünya’daki en iyi et ürünleri arasında 24.sırada

Afyonkarahisar deyince ilk akla

Afyonkarahisar deyince ilk akla gelen şeylerden biri de Afyon’un eşsiz lezzetli sucuğu. Geleneksel yemekler için deneyimsel bir seyahat rehberinde ise Afyonkarahisar Sucuğu dünyadaki en iyi et ürünleri arasında 24. sırada yer alıyor.

Eşsiz lezzetiyle damakları çatlatan Afyonkarahisar Sucuğu geleneksel yemekler için deneyimsel bir seyahat rehberi olan tasteatlas’ta Dünya’daki en iyi et ürünleri sıralamasında 24. sırada yer alıyor.Veteriner Hekim Hüseyin Karaca, Afyon Sucuğu’nun içerisine neler katıldığını ve lezzetinin sırrını Kanal 3’e ve Gazetemize anlatarak, “Afyonkarahisar Sucuğu çok önemli, şehrimizin en önemli tanıtım etiketlerinden bir tanesi, dana eti,yağı ve özel baharatlarla var olan bir karışım. Sucuğun dinlendirme ve paketleme aşamalarından sonra sevkiyat süreci gerçekleşiyor. Burada önemli olan etin seçimi, et kalitesi ne kadar iyi olursa  ve aynı zamanda kullandığımız baharatlar, içerisinde kimyon, kırmızı biber, karabiber ağırlıklı olaraktan birçok baharatla sucuğun özdeşleşmiş hali, dinlendirme ve fermantasyon ile sucuk elde ediyoruz” dedi.>>>Alkan Kurt ÖZEL

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.