Cenaze törenine yoğun katılım sağlandı
Serkan Çalar için Gaziantep Bahattin Nakıboğlu Camii’nde bir cenaze töreni düzenlendi. Törene AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, il başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katılarak acılı aileyi yalnız bırakmadı. Kılınan cenaze namazının ardından Çalar’ın naaşı dualar eşliğinde toprağa verildi.

Almanya’nın Rheinland-Pfalz eyaletinde bilet kontrolü sırasında uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden 36 yaşındaki tren görevlisi Serkan Çalar, memleketi Gaziantep’te gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Milletvekili bozgeyik’ten ırkçılık ve şiddet vurgusu
Törende bir konuşma yapan Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, şiddetin her türlüsüne ve ırkçılığa karşı olduklarını ifade etti. Merhuma Allah’tan rahmet dileyen Bozgeyik, Serkan Çalar’ın ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı temennilerini iletti. Cenaze töreni boyunca merhumun yakınlarının büyük bir üzüntü yaşadığı görüldü.>>>İHA
