Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dalaman’da dondurma üreticisi müşterilerine karpuzlu vegan dondurma hazırlıyor

Muğla’nın Dalaman ilçesinde bir

Muğla’nın Dalaman ilçesinde bir dondurma üreticisi müşterilerine karpuzlu vegan dondurma hazırlıyor.

Dalamanlı dondurma üreticisi Şükrü Çöllü, mevcut doğal ürünlerinin yanında vegan dondurma üreterek müşterilerine yeni bir ürün sunuyor.

Çöllü, yaptığı açıklamada, yaklaşık 26 yıldır Dalaman’da dondurma üreticiliği yaptıklarını söyledi.

Karpuzlu vegan dondurmanın ilgi gördüğünü belirten Çöllü, “Yeni lezzetlere açık dondurma severlerin vegan ürünümüzle sütteki laktozu sindiremeyen, sütün besin değerlerinden faydalanamayan misafirlerinin de rahatsız olmadan rahatça dondurma yemelerini sağlıyoruz.” dedi.

Vegan dondurmanın yapım aşamalarını anlatan Çöllü, püf noktasının bölgedeki doğal meyveler ve doğal yağlı inek sütü olduğunu belirtti.

Çöllü, şöyle konuştu:

“Bölgemizdeki tarlalardan yetişen karpuz, limon, böğürtlen, nar, portakal, çilek, kavun gibi meyvelerden sütün de en yağlısı ile dondurmalarımızı hazırlıyoruz. Yerel üreticilerimizle ortaklaşa çalışıyoruz. İmalathanemizde dondurmalarımızı küçük paketlerle hazırlayıp şoklayarak İzmir, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere tüm ülkeye gönderiyoruz. 17 kişiye istihdam sağlıyoruz. Ben Dalamanlıyım, Dalaman ve dondurmanın harflerinden “DADO” markasını oluşturduk. Yerel, bölgesel ve ulusal bazda ilerlemeyi hedefliyoruz.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.