Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Heyelan Anı Kamerada: Kaya Parçaları Yola Düştü, Otomobil Saniyelerle Kurtuldu

Düzce’nin Beyköy beldesinin Çınardüzü mevkisinde yamaçtan kopan kaya parçaları yola

Düzce’nin Beyköy beldesinin Çınardüzü mevkisinde yamaçtan kopan kaya parçaları yola düştü. Heyelan nedeniyle 4 köy ve 2 mahalleye ulaşımın sağlandığı yol trafiğe kapatıldı. Bölgeye yönlendirilen Beyköy Belediyesi ekipleri, güzergahta temizlik ve yol açma çalışması başlattı. Yapılan müdahalenin ardından yol kısmen trafiğe açıldı.

Heyelan anı, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde önce küçük toprak parçalarının düşmeye başladığı, ardından kaya kopmalarının büyüdüğü görüldü. Bu sırada yoldan geçen bir otomobilin saniyeler farkıyla faciadan kurtulduğu dikkat çekti.

Heyelanın ardından bölgede hem güvenlik önlemleri artırıldı hem de yolun tamamen temizlenmesi için çalışmaların devam ettiği bildirildi. Vatandaşların riskli bölgelerden uzak durması yönünde uyarılar yapıldı.