Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KANLI İNFAZ: Araçta öldürüp yol kenarına attılar

Aydın’ın Didim ilçesinde gece saatlerinde kan donduran bir olay yaşandı. Biri kadın iki kişinin araç içerisinde silahla vurulduktan sonra yol kenarına atıldığı belirlendi. Polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu, cinayet zanlısı oldukları değerlendirilen iki şüpheli kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Aydın’ın Didim ilçesinde gece saatlerinde kan donduran bir olay yaşandı.

Olay, dün gece saat 03.00 sıralarında Hisar Mahallesi Fener Caddesi üzerinde meydana geldi. Otomobilden gelen silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye giden emniyet güçleri, yol kenarında Gülseher Göksan (43) ve Turan Emre Arıkan (23) isimli şahısların cansız bedenleriyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede Göksan’ın vücuduna 5, Arıkan’ın vücuduna ise 4 kurşun isabet ettiği belirlendi.

Araçta vurup yola bırakmışlar

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Grup Amirliği ekipleri, şahısların araç içerisinde infaz edildikten sonra yola atıldığını tespit etti. Olayda kullanılan araç, kısa bir süre sonra olay yerinin ilerisinde terk edilmiş halde bulundu. Araçtaki boş kovanlar ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelilerin izine ulaştı.

İki şüpheli yakalandı

Polis ekiplerinin Hisar Mahallesi’ndeki bir eve düzenlediği eş zamanlı operasyonla, şüpheliler İ.O. (70) ve H.O. (74) kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki sorguları devam ederken, kurbanlar ile şüpheliler arasındaki husumetin nedeni henüz netlik kazanmadı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, savcılık incelemesinin ardından Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.