Tersanede kan donduran olay
Örnek Mahallesi Kumyolu mevkiindeki bir tersanede meydana gelen olayda, A.D. isimli vatandaş köpeğinin M.K. tarafından tüfekle vurulduğu ihbarında bulundu. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbar üzerine Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgeye hızla intikal etti. Köpeğin hayatını kaybettiği belirlenirken, saldırganın olay yerinden motosikletle kaçtığı tespit edildi.
Kaçmaya çalışırken yakalandı
Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, eşkali belirlenen M.K.’yı kısa süreli bir kovalamacanın ardından yakaladı. Yakalandığında alkollü olduğu tespit edilen şüphelinin, suç aleti olan av tüfeğini ise olay yerinin yakınlarında bir noktaya gizlediği ortaya çıktı. Polis, saklanan tüfeği bularak el koydu.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir köpeği av tüfeğiyle ateş ederek öldüren şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Rekor ceza ve adli süreç
Gözaltına alınan M.K.’ya sadece asayiş değil, trafik yönünden de ağır yaptırımlar uygulandı. Alkollü araç kullanımı ve ilgili ihlaller nedeniyle trafik ekiplerince 43 bin 224 TL para cezası kesilen şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.>>>İHA
