Geri dönmeye çalıştı ama başaramadı
Kamera kayıtlarını inceleyen aile, Uğur Çalışkan’ın pencereden indikten sonra bir süre çevrede gezindiğini ve tekrar kaldığı binaya tırmanmaya çalıştığını gördü. Binaya girmeyi başaramayınca sokak aralarına girerek uzaklaşan gençten o andan itibaren bir daha haber alınamadı. Sabah yeğenini odasında bulamayan dayısı Erdal Erbaş, açık pencereyi ve yırtık sinekliği görünce durumu jandarma ekiplerine bildirdi.
Anne ve baba perişan halde yardım bekliyor
Oğlunun bulunması için yetkililere ve vatandaşlara seslenen baba Abdurrahman Çalışkan, ailecek büyük bir yıkım yaşadıklarını ifade etti. Evladının beyefendi bir kişiliği olduğunu ancak hastalığı nedeniyle endişe duyduklarını belirten baba, “Annesi ve ben perişan haldeyiz, devletimizden yardım bekliyoruz” dedi. Dayı Erdal Erbaş ise yeğeninin hayati tehlikesinden korktuklarını ve 3 gündür hiçbir iz bulamadıklarını dile getirdi.

Hatay’da 3 gündür kayıp olan ve psikolojik rahatsızlıkları bulunan 27 yaşındaki Uğur Çalışkan’ın yaşadığı evin penceresindeki sinekliği parçalayarak sırra kadem bastığı anlar kameraya yansıdı. Oğlundan 3 gündür haber alamayan baba Abdurrahman Çalışkan, ailecek üzüntülü olduklarını söyleyerek yetkililerden ve vatandaşlardan evladının bulunması için destek istedi.
Arama çalışmaları jandarma eşliğinde sürüyor
Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı arama başlatırken, Uğur Çalışkan’ı görenlerin veya yerini bilenlerin insaniyet namına güvenlik güçlerine haber vermesi isteniyor. Aile, özellikle Serinyol ve çevresindeki vatandaşların duyarlı olmasını bekliyor.>>>İHA
