Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Restorandan çalınan bıçakla Dubai planı: Karakoç cinayetinde kan donduran hazırlık!

İstanbul’da eski sevgilisi Aysel Karakoç’u vahşice hayattan koparan Fethi Şancı’nın, cinayeti en ince ayrıntısına kadar planladığı ortaya çıktı. Barışma bahanesiyle genç kadının evine giden zanlının, katliamdan hemen önce yaptıkları pes dedirtti.

İstanbul'da eski sevgilisi Aysel Karakoç'u vahşice hayattan koparan Fethi Şancı'nın,

Önce yemek yedi sonra bıçağı çaldı

Korkunç olayın perde arkasındaki detaylara göre Fethi Şancı, Aysel Karakoç ile birlikte gittikleri restoranda yemek yedikten sonra masadaki bıçağı gizlice çaldı. Bu bıçakla eski sevgilisini 5 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlının, olaydan sonra izini kaybettirmek için büyük bir hazırlık içinde olduğu belirlendi.

Kaçış rotası dubai olarak belirlenmiş

Cinayeti işledikten sonra yakalanmamak için harekete geçen Şancı’nın, Dubai’ye kaçmak üzere çoktan uçak bileti aldığı tespit edildi. Ancak planları tutmayan zanlı, güvenlik güçleri tarafından yakalanarak adalete teslim edildi.

Ağırlaştırılmış müebbet istemi

Hazırlanan iddianamede, barışma vaadiyle kandırılan Aysel Karakoç’un katili için “ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası” talep edildi. Mahkeme süreci devam ederken, restorandan bıçak çalınması ve önceden alınan uçak bileti, cinayetin tasarlanarak işlendiği delilleri arasına girdi.>>>HABER MERKEZİ