Cenaze namazını Tekirdağ Müftüsü kıldırdı
Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görmekteyken vefat eden Ali Soytürk için Karasu Merkez Çarşılı Camii’nde tören düzenlendi. Vali Recep Soytürk’ün cami avlusunda taziyeleri kabul ettiği törende, cenaze namazını Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa Bilgiç kıldırdı. Namazın ardından merhumun cenazesi Karasu Kuzuluk Mahalle Mezarlığı’nda dualarla defnedildi.

Sakarya’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün 73 yaşındaki ağabeyi, son yolculuğuna uğurlandı.
Siyaset ve bürokrasi dünyası Karasu’da buluştu
Cenaze törenine devletin üst kademelerinden ve bölge bürokrasisinden çok sayıda isim katıldı. Eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop başta olmak üzere; Sakarya İl Jandarma Komutanı Jandarma Alay Hasan Erbağ, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Şenol, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve çok sayıda il müdürü ile yerel yönetici Vali Soytürk’ü acı gününde yalnız bırakmadı.>>>İHA
