Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yiğitbaşı’ndan veda mesaisi

İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine atanan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, şehirdeki veda ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine atanan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra

Afyonkarahisar’da görev yaptığı süre boyunca halkla kurduğu samimi bağ ve yürüttüğü projelerle takdir toplayan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, yeni görevine başlamadan önce il protokolüyle bir araya geldi.

Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Vali Yiğitbaşı;

  • Askeri Erkan: 17. Hava ve Füze Savunma Üs Komutanı Tuğgeneral Cüneyt Güven’i makamında ziyaret ederek vedalaştı.

  • Yargı Camiası: Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak ile Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Keskin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

  • Baro Başkanlığı: Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. M. İpek Yılmaz Göktürk ile bir araya gelerek şehirdeki hukuki çalışmalar üzerine kısa bir değerlendirme yaptı.

Ziyaretlerde duygu dolu anlar yaşanırken, Vali Yiğitbaşı Afyonkarahisar’da görev yapmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti.>>>HABER MERKEZİ