Sokak ortasında tartışma kanlı bitti
Olay, 18 Şubat tarihinde Yeni Mahalle’de bulunan bir binanın önünde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, emekli polis memuru Salim Doğan ile Darıca Belediyesi CHP eski Meclis Üyesi Ö.S. arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple sözlü tartışma çıktı. Gerilimin hızla tırmanması üzerine Ö.S., yanındaki silahı çekerek Doğan’a ateş etti.
Karın bölgesinden yaralandı
Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Karın bölgesine isabet eden kurşunla ağır yaralanan Salim Doğan, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından acil koduyla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren Ö.S. ise olay yerinden kaçsa da polis ekiplerinin takibi sonucu kısa sürede kıskıvrak yakalandı.

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde emekli polis memurunu silahla vurarak yaralayan eski belediye meclis üyesi tutuklandı.
Kasten öldürmeye teşebbüsten tutuklama
Emniyetteki sorgusunda olaya dair ifadesi alınan Ö.S., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından hakim karşısına çıkan eski meclis üyesi, “ateşli silah ile kasten öldürmeye teşebbüs” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaralı emekli polisin hastanedeki tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.>>>İHA
