BOŞ ARAZİDE HAREKETSİZ HALDE BULUNDU
Yürekleri burkan olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Doğuyaka Mahallesi’nde yer alan boş bir arazide meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, arazide hareketsiz yatan bir şahsı fark eden çevredeki vatandaşlar, durumdan şüphelenerek vakit kaybetmeksizin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Kısa sürede belirtilen adrese ulaşan tam teşekküllü sağlık ekiplerinin yaptığı ilk fiziki kontrollerde, yerde yatan erkeğin yaşamını yitirdiği acı bir şekilde tespit edildi.
BİR HAFTA ÖNCE CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKMIŞTI
Asayiş ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin ceset üzerinde ve çevresinde yaptığı detaylı kimlik tespit çalışmalarında, hayatını kaybeden kişinin 41 yaşındaki Tayfun Güleç olduğu belirlendi. Polisin derinleştirdiği incelemelerde, Güleç’in cezaevinde hükümlü olduğu ve 16 Haziran tarihinde yasal izin hakkını kullanarak geçici süreliğine dışarı çıktığı saptandı. Özgürlüğünün ilk haftasında cansız bedenine ulaşılan şahsın ölümü, yakınlarını ve adli makamları harekete geçirdi.
KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİDE BELLİ OLACAK
Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin bölgede yürüttüğü teknik çalışmaların tamamlanmasının ardından, Tayfun Güleç’in cansız bedeni kesin ölüm sebebinin hiçbir şüpheye yer bırakmayacak şekilde belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Şahsın vücudunda herhangi bir darp, cebir veya dış etken izi olup olmadığı yapılacak detaylı otopsi işlemlerinin ardından netlik kazanacak. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, gizemli ölüm olayının arkasındaki tüm sır perdesini aralamak adına çok yönlü ve geniş çaplı adli tahkikatını sürdürüyor.>>>İHA



