Sinanpaşa Belediyesi bünyesinde görev yapan Meclis Üyesi Süleyman Çalık’ın evladı Mehmet Çalık ile Belediye Başkanı Tolga Yıldırım’ın akrabası (halasının kızı) Sıla Güner, düzenlenen nezih bir törenle hayatlarını birleştirdi. Aile bağları ve yerel yönetim düzeyindeki dostlukları bir araya getiren bu özel nikahta, genç çiftin imzalarını Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım attırdı.

Başkan Yıldırım’dan genç çifte ömür boyu mutluluk dileği
Kıydığı nikahın kendisi için de ayrı bir anlam ve manevi değer taşıdığını ifade eden Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, evlilik cüzdanını takdim etmeden önce genç çifte hitaben kısa bir tebrik konuşması yaptı. Gençleri bu en özel ve mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Yıldırım, bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Her iki ailenin yakınlarının, dostlarının ve çok sayıda davetlinin katıldığı nikah merasimi, çekilen hatıra fotoğrafları ve tebriklerin kabulünün ardından sona erdi. Şahan KARTAL
